Υφασμάτινο στοπ πόρτας

Τα υφάσματα που μου μένουν από παλιότερες χειροτεχνίες δεν τα πετάω ποτέ!Ακόμα και τα πιο μικρά κομμάτια μπορεί να χρησιμεύσουν κάπου!

Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιδέα για το στοπ πόρτας της φωτογραφίας.Είχα πολλά περισσεύματα και έπρεπε κάπως να τα εκμεταλλευτώ!

FB_IMG_1468332259971

Ήθελα εδώ και καιρό να κάνω ένα στοπ για την πόρτα του παιδικού δωματίου και έτσι αφού μέτρησα τα υφάσματά μου και είδα ότι με παίρνει ξεκίνησα να κόβω τετραγωνάκια!

Η συναρμολόγηση του κύβου με δυσκόλεψε λίγο αλλά τα κατάφερα μια χαρά στο τέλος!Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που έραβα κύβο!Το γέμισμα κανονικά θα έπρεπε να είναι άμμος αλλά επειδή δεν είχα έβαλα ρύζι!Πέρασα προσεκτικά μια πλαστική σακούλα μέσα στον κύβο πριν τον κλείσω με κλωστή και με ένα χωνί άρχισα να ρίχνω μέσα το ρύζι.

Όταν γέμισε αρκετά έκλεισα με κόμπο τη σακούλα και έραψα το σημείο που είχα αφήσει ανοιχτό για να περάσω το γέμισμα μέσα στον κύβο!Έτοιμο!!

Όταν το είδε ο γιος μου τρελάθηκε!Και αφού έπαιξε λίγο μαζί του,το έκανε βόλτα σε όλο το σπίτι,έβαλε πάνω αυτοκινητάκια και τα έσπρωχνε να πέσουν από το γκρεμό,όπως έλεγε,βάλαμε το στοπ στην πόρτα του δωματίου του και το κοιτούσε με καμάρι!Του άρεσαν πολύ τα υφάσματα και τα αναγνώρισε κιόλας γιατί παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει κι αυτά μεταξύ άλλων για να του φτιάξω μια μαξιλάρα.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s